Coachingstraject

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek, zodat het traject persoonlijk op jou en jouw behoeftes wordt afgestemd.

Motivation Boost

De 30 min. ‘Motivation Boost‘. Perfect voor de mensen die al een sterke mindset hebben, maar die eventjes een schop onder de kont nodig hebben om hun motivatie terug te vinden.

€20

Random Talker

De ‘Random Talker’ is een losse coaching sessie van 1 uur en is perfect voor als je niet een geheel traject wilt volgen, maar slechts op zoek bent naar een begripvolle en luisterend praatmaatje. Het is zodat jij af en toe je ei kwijt kunt en/of om adviezen, tips en tricks kunt vragen voor problemen waar je tegen aan loopt.

€65

Rebecca van Ham

Stephany leidde de intro goed in. Zij straalde vanaf het begin meteen rust uit, waardoor iedereen zich duidelijk meteen op zijn/haar gemak voelde. Ze begeleidde het gesprek en zorgde dat iedereen aan het woord kwam. Stephany motiveert mensen op de juiste manier om meer te vertellen, zonder ze te pushen of over hun grenzen te laten gaan.

Deelnemer groepssessie

Leon Hamel

Ik vond het een fijne ervaring. Voor mij was dit de eerste keer, ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Goeie leidende factor | Goed luisterend | Vertrouwd.

Client

Marco

De workshop leiderschap voor introverte mensen heeft mij enorm geholpen.
Ik ben meer te weten te komen over de positieve eigenschappen van de introvert,
wat leiderschap is en hoe je dit als introvert alsnog kunt vertonen.
Ook kreeg ik een leuke tool mee om mijn negatieve gedachtes uit de weg te kunnen halen.

Deelnemer Workshop

Laetitia Balijn

Stephany is heel begripvol waardoor ik makkelijker over problemen durf te praten die ik normaal voor me houdt. Door middel van coaching en leuke tools en opdrachtjes leer ik assertiever te zijn.

Client

Laura van Tilborg

Door Stephany haar begripvolle en rustige aard voelde ik me gelijk begrepen en op mijn gemak bij haar. Het coachingstraject was nog net nieuw, maar enorm effectief. Zeker de investering waard.

Client

Locatie

Breda,
Nederland

Mijn Beschikbaarheid

Ma – Vrij: 09:00 t/m 21:30
Za – Zo: 11:00 t/m 20:00

%d bloggers liken dit: