stephany

Mijzelf even voorstellen

Ik ben Stephany Martina – Lifecoach uit Breda.

Toen ik als introvert nog niet wist wat mijn sterke eigenschappen waren en hoe ik deze het beste kan benutten, liep ik wel eens vast. Door dat mensen over me heen liepen cijferde ik mezelf weg, durfde ik niet voor mezelf op te komen en werden mijn sterke kwaliteiten zelden gezien op het werk/studie. Ik dacht bij mezelf: ‘’Dit moet anders nu‘’. Ik wil gezien worden voor wie ik ben, ik wil dat mijn sterke kwaliteiten gezien worden en ik wil niet mezelf moeten excuseren als ik tijd voor mezelf nodig heb alsof ik iets verkeerd doe. Ik ben op onderzoek uit gegaan hoe ik voor mezelf op kon komen en me van mijn beste kant kon laten zien.

Wat ik heb geleerd is dat een groot gedeelte daarvan te maken heeft met leiderschap, assertiviteit, grenzen stellen én duidelijke communicatievaardigheden. Nu ik deze skills onder de knie heb en dagelijks toepas is de kwaliteit van mijn privé- en werkleven flink verbeterd. Het uit zich in alles wat ik doe; ik voel me zelfverzekerd, ik stel de juiste grenzen en word meer gerespecteerd, ik straal in de dingen waar ik goed in ben én ik durf gewoon mijn me-time te pakken zodra ik het nodig heb. Sterker nog is het mij zó goed bevallen dat ik nu andere introverte mensen coach, zodat ook zij de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren. Introverte mensen hebben zó veel positieve en sterke eigenschappen wat meer gezien mogen worden. Ik ben me gaan verdiepen in de materie en heb nog twee certificaten behaald in coaching om mijn expertise te verbeteren. Vanuit eigen ervaring én expertise help ik anderen op weg naar verandering en verbetering!

Ik richt mij vooral op assertiviteit en het overwinnen van onzekerheid. Wat mij een ervaringsdeskundige maakt is mijn ervaring met het overwinnen van angsten en onzekerheid.

Diploma’s:
Havo 5 N&G en N&T
HBO- Biomedisch laboratoriumonderzoek

Certificaten:
Life Coaching beginner to advanced
Life Coach Practitioner Dipolma
Huidig bezig met: ”Positive Psychiatry and Mental Health” via Coursera

Stephany Martina – Founder

CERTIFICATIONS:

Image Icon

”Jarenlang heb ik in een negatieve spiraal geleefd. Nooit meer zal dit mij overkomen.”

– Stephany Martina, January 2021

Recente Blog Posts

Blijf gemotiveerd, lees de wekelijkse blogartikelen.

"Beoefen de filosofie van voortdurende verbetering. Word elke dag een beetje beter"

Interesse om te lezen? Verken de Blog sectie.

Locatie

Breda,
Nederland

Mijn Beschikbaarheid

Ma – Vrij: 09:00 t/m 21:30
Za – Zo: 11:00 t/m 20:00

%d bloggers liken dit: